Kjell Aink

Waarom personal training?

Natuurlijk kun je bij ABC door bijvoorbeeld het eGym concept, goede resultaten halen. Indien je echter het beste uit jezelf en uit de training wil halen dan lukt je dat het beste als ik je 1 op 1 ga begeleiden. In de afgelopen jaren heb ik heb véél ervaring opgedaan en dit wil ik nu graag via personal training in de praktijk gaan brengen. Ik heb ervaren dat mijn visie op training en voeding goed aansluit bij het overgrote deel van de mensen die ik heb begeleid.

Ik heb zowel mijn Fitvak A als B diploma’s en ben dus een gecertificeerde personal trainer.

Waarom de naam Kjell4Fit?

Een aantal jaar geleden begon ik mijn eigen avontuur om zelf een gezonder, gespierder en fitter lichaam te krijgen. Op social media deelde ik dit onder de naam Kjell4fit. Vanaf kleins af aan heb ik altijd het doel gehad om mijn eigen personal training bedrijf op te gaan zetten. Ik vind het super gaaf om samen met een sporter door middel van intensieve begeleiding, een doel te bereiken.

Na lang nadenken wilde ik dit aan mijn eigen naam koppelen en besloot daarom de bestaande Kjell4fit te gebruiken. Een aantal jaar geleden wilde ik zelf fit worden en dit is gelukt, nu wil ik dat jullie dit ook gaan bereiken. Plak je eigen naam voor ‘4fit’ en dan gaan wij samen de uitdaging aan!

Mijn visie en werkwijze

Naar mijn mening gaat je fysieke en mentale progressie pas écht vooruit als de volgende 3 punten op orde zijn:

  • Bewegen
  • Voeding
  • Gedrag

Uiteraard is iedereen anders en daarom is het niet mogelijk om een en dezelfde methode op iedereen toe te passen. De ene persoon heeft meer moeite om tijd vrij te maken voor bewegen terwijl iemand anders in de avonduren de voorraadkast leeg eet.

Tijdens de trainingen en evaluaties bekijken we gezamenlijk waar jij de meeste sturing in nodig hebt. Zo zullen er ook mensen zijn die tijdens de trainingen een extra stimulans nodig hebben om de laatste herhalingen af te maken. Dit terwijl anderen juist weer een rem nodig hebben omdat ze te graag willen.

Welk type sporter ben jij?