Kjell Aink

Waarom personal training?

Met een personal trainer ontvang je de beste begeleiding en aandacht die je op fitness gebied kunt krijgen. Uiteraard kun je zelfstandig een heel eind komen. Toch zie ik vaak dat sportschool bezoekers op een gegeven moment tegen één of meerdere obstakels aanlopen. De progressie stagneert en dat leidt er toe dat er gebrek is aan motivatie en zelfdiscipline.

Als je mij als personal trainer inschakelt dan zal ik zorgen dat je het sporter leuker gaat vinden. Er zal meer uitdaging in de trainingen zitten en je hebt een voldaan gevoel na afloop van de workout. Misschien zal je alsnog bepaalde obstakels tegenkomen, echter ben ik er nu voor jou om deze samen uit de weg te slaan. In de afgelopen jaren heb ik heb véél mensen kunnen helpen om hun doelstellingen te halen. Ik hoop dat ik jou ook kan helpen om die eerste en blijvende stap te zetten. Zie ik jou binnenkort bij ABC fitness?

Waarom online coaching?

Een aantal jaar geleden begon ik mijn eigen avontuur om zelf een gezonder, gespierder en fitter lichaam te krijgen. Op social media heb ik mijn eigen progressie, obstakels en tips regelmatig gedeeld. Ik merk dat mensen steeds meer behoefte heeft aan persoonlijke begeleiding. Omdat ik met personal training alleen de mensen uit de omgeving van Elburg kan begeleiden, wil ik met online coaching iedereen de mogelijkheid bieden om een coachingstraject met mij aan te gaan.

Wekelijks zullen wij online contact hebben en ontvang je feedback op de ingevulde voeding weekschema’s. Naast de intensieve voedingsbegeleiding ontvang je ook een E-book met daarin drie trainingsschema’s. Deze kun jij thuis óf in de sportschool uitvoeren. Uiteraard is er rekening gehouden met ieder niveau, zo staat er zeker een bijpassend schema in die jij kunt afwerken. Samen zetten wij de schouders eronder!

Mijn visie en werkwijze

Naar mijn mening gaat je fysieke en mentale progressie pas echt vooruit als de volgende 3 punten op orde zijn:

Bij zowel de personal training als online coaching trajecten wordt er ingespeeld op al deze onderdelen. Ik zal ervoor zorgen dat jij de juiste begeleiding en sturing krijgt op de punten waar jij dat het meeste nodig hebt. Tijdens de personal trainingen zal de focus liggen op de beweging. De andere twee punten zijn persoonlijk afhankelijk hoeveel sturing jij hierbij nodig hebt.

Het online coaching traject staat voornamelijk in het teken van voedingsbegeleiding. Dit gaat via een gebruiksvriendelijke app waarin je veel tools toegereikt krijgt om jouw persoonlijke voedingsschema samen te stellen. Hier zal ik als coach nadrukkelijk aanwezig zijn, om jou richting je doelstelling te begeleiden.