Kjell Aink

Waarom personal training?

Met een personal trainer ontvang je de beste begeleiding en aandacht die je op fitness gebied kunt krijgen. Als je mij inschakelt dan zal ik zorgen dat je met een gericht plan jouw doel behaalt.

Er zal meer uitdaging in de training zitten en je hebt een voldaan gevoel na afloop van de workout. In de afgelopen jaren heb ik heb véél mensen kunnen helpen om zich energieker, sterker en slanker te voelen. Ik hoop dat ik jou ook kan helpen om die eerste en blijvende stap te zetten.

Waarom online coaching?

Een aantal jaar geleden begon ik mijn eigen avontuur om zelf een gezonder, gespierder en fitter lichaam te krijgen. Ik merk dat mensen steeds meer behoefte heeft aan persoonlijke begeleiding. Personal Training is niet voor iedereen haalbaar en daarom bied ik deze service om online jouw doelen te gaan behalen.

Wekelijks zullen wij online contact hebben en ontvang je feedback op de ingevulde voeding weekschema’s. Naast de intensieve voedingsbegeleiding ontvang je ook een persoonlijk trainingsschema. Deze kun jij thuis óf in de sportschool uitvoeren. Uiteraard is er rekening gehouden met ieder niveau, zo staat er zeker een bijpassend schema in die jij kunt afwerken.

Mijn visie en werkwijze

Naar mijn mening gaat je fysieke en mentale progressie pas echt vooruit als de volgende 4 punten op orde zijn:

  • Training
  • Voeding
  • Slaap
  • Stress

Bij zowel de personal training als online coaching trajecten wordt er ingespeeld op al deze onderdelen. Ik zal ervoor zorgen dat jij de juiste begeleiding en sturing krijgt op de punten waar jij dat het meeste nodig hebt.