Mindset

Een mindset veranderen is misschien het moeilijkste gedeelte. Ik geef je de beste begeleiding en richtlijnen, maar je moet het uiteindelijk zélf uitvoeren. Als je intrinsiek gemotiveerd bent om te komen trainen dan ga je het niet alléén leuker vinden, je houdt het ook veel langer vol.

Natuurlijk kan het soms lastig zijn om de stap te zetten maar dat heeft zowat iedereen gehad. Als je het moeilijk vindt om alleen te komen sporten dan kun je ook voor de duo trainingen gaan. Hierbij ga je samen met een vriend(in), familielid of partner aan de slag.

Evaluaties

Regelmatig bespreken we de vorderingen in de evaluaties. Indien jij onderdelen in “ons” plan van aanpak hebt waar je moeite mee hebt, dan kunnen we het programma uiteraard aanpassen. De pijler ‘Mindset’ komt uiteraard ook tijdens de evaluatie ter sprake.

Praktijk situaties

Als jij bepaalde situaties als lastig hebt ervaren dan bespreken we deze tijdens de trainingen of evaluatie momenten. Daarnaast ben ik ook online beschikbaar om praktijk situaties snel te bespreken. Een positieve Mindset is uiteindelijk belangrijk voor het resultaat.

Coaching

Het doel van mijn Mindset coaching is: Het creëren van de juiste Mindset zodat jij bewustere keuzes kan maken en meer controle hebt over jezelf. Het proces zal ons leren waar jij meer behoeft aan hebt. Misschien komt dit punt helemaal niet aan de orde.

Minder tastbaar

De richtlijnen voor je trainingen en begeleiding bij je voedingskeuzes zijn erg tastbaar. Bij mindset ligt dit wat anders. Hoe ga jij met de trainingen om? Blijf je gemotiveerd als je een kleine tegenslag hebt gehad? Ik probeer je zoveel mogelijk positief te stimuleren én ik vind het heel belangrijk dat jij elke keer met veel plezier en enthousiasme komt trainen.

Richt je op het positieve…

Het kan soms best vervelend zijn als je nét je doelstelling niet hebt gehaald. Je kan het gevoel hebben dat je hebt gefaald en dat het anders had gemoeten. Probeer dit soort momenten anders te bekijken.

Misschien dat je 3 kilo gewicht hebt verloren in plaats van de 5 die je zou willen… Het is je al wel gelukt om een groot deel van het doel te behalen! Waarom plak je er niet nog een paar weken aan vast om het doel uiteindelijk wel te behalen? Dit is een random voorbeeld maar tijdens de trainingen probeer ik altijd van het positieve uit te gaan.

Kennismaking

Ben je enthousiast geworden om samen met mij als Personal Trainer aan de slag te gaan? Ik je graag uitnodigen voor een kennismaking. Vul het contactformulier in via de onderstaande button.