Training

Het belangrijkste onderdeel waar wij in de praktijk mee aan de slag gaan zijn de trainingen. Ik stem de trainingen volledig af op jouw wensen en te behalen doelen, waardoor je snel resultaat zult zien. 

Ik bied jou een vertrouwde plek waarin jij in je eigen tempo, op je eigen niveau en onder professionele begeleiding kunt sporten. De trainingen zijn afwisselend en uitdagend.

Krachttraining

De positieve effecten van krachttraining op je gezondheid zijn zeer groot. In het kort zal ik er een aantal beschrijven: De gezondheid van de hart- en bloedvaten verbetert, je krijgt sterkere botten, lager vetpercentage en een hogere spiermassa. Krachttraining voorkomt blessures en daarnaast ga jij je veel vitaler voelen. Bij personal training in Elburg staan losse oefeningen voorop. Gedurende de weken leer je nieuwe oefeningen die bij jouw eigen niveau passen.

Conditie training

Uiteraard is de intake lijdend voor de inhoud van de trainingen. Als jij bijvoorbeeld 5 kilometer wil gaan hardlopen dan is de factor uithoudingsvermogen belangrijker dan als jij spiermassa op wil bouwen. Dit zal dan ook betekenen dan er meer aandacht naartoe gaat binnen de trainingen. Uiteindelijk komen alle aspecten wel terug in de Personal Trainingen. Zo werk je toe naar een fitter en sterker lichaam.

Oefeningen leren

Om blessures te voorkomen is het belangrijk dat de oefeningen met een juiste techniek worden uitgevoerd. Ik vind het belangrijk dat ik niet alleen een trainersfunctie heb maar dat ik ook mijn kennis van de oefeningen kan overbrengen. Tijdens de Personal Trainingen wordt er meer gewerkt met losse gewichten. Deze oefeningen zijn veel effectiever en uitdagender, maar ze zijn vaak wel wat lastiger uit te voeren. Het vergt meer coördinatie. Ik ben er uiteindelijk voor om jou hier goed en veilig in te begeleiden.

Periodisering

Periodisering houdt eigenlijk niks anders in dan je grote doel in stukken te verdelen. Meestal duren de blokken 4-6 weken en hierdoor werk je super gericht toe naar een doelstelling. Tijdens iedere periode leg je de nadruk op een ander punt en uiteindelijk draagt dit bij aan het complete resultaat. Zelf hoef je niet veel te doen tijdens dit proces. Je gaat gewoon lekker trainen tijdens mijn Personal Trainingen en ik zorg ervoor dat jij voldoende trainingsprikkels en hersteltijd krijgt. Ik stem onze trainingen dus ook af met je eventuele eigen trainingsschema.

Plezier en resultaat…

Ik ben van mening dat je eerst plezier in iets moet krijgen voordat er daadwerkelijk resultaat komt. Fitness wordt nou niet gezien als een van de leukste dingen in het leven. De motivatie en plezier wordt vaak al een stuk groter als je samen met een Personal Trainer aan de slag gaat.

Als je eenmaal plezier hebt gevonden in het sporten dan ga je ook echt resultaat behalen. Uiteraard draagt resultaat ook bij aan het plezier maar uiteindelijk moet je wel door blijven gaan als het resultaat er is. Tijdens mijn trainingen gaan we met leuke oefenstof aan de slag zodat jij iedere training zin hebt om te komen sporten.

Personal training in Elburg biedt uitgebreide pakketten aan waarbij jij gegarandeerd resultaat haalt en veel plezier ervaart tijdens de trainingen.

Ik wil graag beginnen!

Wil je nu voor eens en voor altijd die extra kilo’s verliezen? Weer volop energie krijgen om bijvoorbeeld met je (klein)kinderen te sporten/spelen? Minder lichamelijke of geestelijke klachten hebben?

Wil je de béste begeleiding, zodat jij nu wél resultaat haalt?

Meld je dan aan via onderstaande button voor personal training in Elburg.